19 / 04 / 2024

İdeal Home Fuarı'nda Emsan yeni ürünlerini tanıttı!

İdeal Home Fuarı'nda Emsan yeni ürünlerini tanıttı!

Zücacciye sektörünün nabzını tutan Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İdeal Home, 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.



2-5 Nisan 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda sektörün öncü ismi Emsan, yepyeni ürünlerini tanıttı.


On binlerce ürün çeşidinin sergilendiği İdeal Home Fuarı, ziyaretçileri züccaciye ve ev eşyalarındaki en yeni ürünler hakkında bilgi sahibi yaparken, dünyadan ve Türkiye’den gelen yatırımcılarla da iş birliği yapabilme fırsatı doğurdu. 2 Nisan’da kapılarını açan ve 5 Nisan’da sona eren İdeal Home Fuarı’nda Emsan; şık, modern ve en yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.


Emsan Yeni Ürünlerini Görücüye Çıkardı

Emsan yeni ürünleriyle İdeal Home Fuarı 3. Hall’de yerini aldı. Tüketicinin beklentilerine yönelik ürünler geliştiren Emsan,  her yıl olduğu gibi bu yıl da en yeni ürünlerini fuarda tüketiciyle buluşturdu. Emsan Genel Müdürü Uğur Kaymak ilk kez fuarda tanıtımı yapılan 24 parça günlük yemek takımı,  kahvaltı takımı ve granit pişirme ürünlerinin yer aldığını belirtti. Emsan, 40’tan fazla yeni ürün çeşidinden oluşan ve görselliğiyle dikkat çeken standıyla fuarın gözdesi oldu. 



Züccaciye, ev eşyaları ve çeyiz sektörünün ihracatçı, ithalatçı, üretici, dağıtıcı firmaları, zincir mağazalar, toptancılar, perakendeciler ve diğer müşteri grupları ile bir araya getiren İdeal Home Fuarı, yerli ve yabancı binlerce kişiyi ağırladı.



Geri Dön