29 / 03 / 2024

İdealist Gayrimenkul 20 Mart'da toplantı yapacağını duyurdu!

İdealist Gayrimenkul 20 Mart'da toplantı yapacağını duyurdu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 20 Mart' da toplantı yapacağını duyurdu...



İdealist Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu, 2013 faaliyet yılı için ilişik ilan metnindeki gündemleri müzakere ederek karara bağlamak üzere, 20 Mart 2014 Perşembe günü saat 14:00'da şirketimiz ortaklarını Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısını yapmak amacıyla Kısıklı Mahallesi Hanımseti Sokak no:38 Kat:3 Ofis:6 Üsküdar / İSTANBUL adresine davet etmektedir.

Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısına Elektronik ortamda katılmak isteyen ortaklarımız veya Temsilcilerinin Elektronik imza sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir. 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 1527.maddesi uyarınca Pay Sahipleri, Genel Kurula fiilen iştirak edebilecekleri gibi elektronik ortamda da iştirak ederek oy kullanabileceklerdir.

Toplantıya Elektronik ortamda katılmak isteyen ortaklarımızın "Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Yönetmelik " hükümlerine uygun olarak işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Aksi halde toplantıya iştirak etmeleri mümkün olmayacaktır. 

Olağan Genel Kurul Toplantısına bizzat hazır bulunmayacak ortaklarımızın, aşağıda örneği bulunan vekaletnameyi kendilerine uygun olarak düzenlemeleri ve notere onaylatmaları gerekmektedir. Ortaklarımız, vekâletname örneğini www.idealistgyo.com adresindeki Sirket internet sitesinden de temin edebilirler.

2013 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu ile Bağımsız Denetçi Raporu, Bilanço, Gelir Tablosu toplantı tarihinden en az üç hafta önce Sirket Merkezinde ve www.idealistgyo.com adresindeki Şirket internet sitesinde ortaklarımızın incelemelerine hazır bulundurulacaktır.

Genel Kurul toplantımıza,ortaklarımızın yukarıda belirtilen gün ve saatte toplantıya katılmaları rica olunur.

Saygılarımızla,

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi


Geri Dön