24 / 04 / 2024

İdealist Gayrimenkul değerleme şirketi ve yatırımcı ilişkileri planlarını belirledi!

İdealist Gayrimenkul değerleme şirketi ve yatırımcı ilişkileri planlarını belirledi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul değerleme şirketi ve de yatırımcı ilişkileri planlarını yeniden belirledi...



İdealist Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 07.01.2014 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.


1- 2014 Yılı içinde portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken gayrimenkuller ve portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Aktif Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


2- Şirketimizde oluşturulan "Pay Sahipleri İle İlişkiler Bölümü"  SPK'nun Kurumsal Yönetim İlkeri Tebliği'ne uyum kapsamında "Yatırımcı İlişkileri Bölümü" adı altında yeniden yapılandırılmış olup, söz konusu birimin yöneticisi olan Sn. Murat Şan'ın bu görevini " Kurumsal Yönetim ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü" ünvanı ile, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak sürdürmesine oy birliği ile karar verilmiştir.



3- Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.


Geri Dön