29 / 03 / 2024

İder Mobilya Flora Yatak Odası ile rahat bir atmosfer sunuyor!

İder Mobilya Flora Yatak Odası ile rahat bir atmosfer sunuyor!

İder Mobilya, Flora’nın yalın estetiği ve konforu ile hayatın tüm stresini dışarıda bırakıp yeni bir güne mutlu uyanmak için huzurlu ve rahat bir atmosfer sunuyor.



Şehir hayatının getirdiği yoğunluk ve stres hepimizi yoruyor. Eve geldiğimizde, bizi dış dünyadaki hayattan soyutlayan, yastığa başımızı koyduğumuzda hayallere daldıran yegane sığınağımızdır yatak odalarımız… İder Mobilya, Flora’nın yalın estetiği ve konforu ile hayatın tüm stresini dışarıda bırakıp yeni bir güne mutlu uyanmak için huzurlu ve rahat bir atmosfer sunuyor.


Beyazın huzur ve dinginlik veren etkisi


Beyazın hakim olduğu Flora Yatak Odası, geceleri konforlu bir uykuya dalmanızı sağlarken, sabahları da güne daha zinde başlamanıza yardımcı oluyor. Beyazın sadeliği ve ahşabın sıcaklığını birleştiren modern çizgiler evinize ferahlık getiriyor.


Fonksiyonel özellikleriyle de dikkat çeken Flora Yatak Odası; gardırop, karyola, iki komodin ve şifonyerden oluşuyor. Geniş, çok bölümlü gardırop ve tuvalet masasına kolaylıkla tüm eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz.


Tasarımlarında kullanım kolaylığına önem veren İder Mobilya, konforlu yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. Flora ile siz de yatak odanızda sade bir güzellik yaratabilir, huzurlu bir uykuyla en tatlı düşlere kapınızı aralayabilirsiniz.


İder Mobilya Flora Yatak Odası Takımı: 3.690 TL


Geri Dön