26 / 04 / 2024

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.



Mutluluğun bir adresi olsa bu kuşkusuz eviniz olur. Evinizi mutlu yaşam alanlarına çeviren ise güzel anılarınıza eşlik edenler. Yorgun bir günün sonunda uzandığınız kanepeniz, en sevdiğiniz kitabınızı okuduğunuz köşeniz ya da güzel bir filme eşlik eden TV üniteniz…


Eve girdiğimiz andan itibaren en çok zaman geçirdiğimiz alanlardan biri de televizyonun karşısı oluyor. Günün yorgunluğunu, stresini bazen bir filmle bazen de bir TV programıyla attığımız zamanlarda televizyonumuza eşlik edecek olan TV ünitesinin önemi ise büyük. Hem seyir zevkinizi iki katına çıkaracak hem de evinize şıklık katacak olan TV ünitesi İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor.

Estetik ve fonksiyonel çizgiler tek bir tasarımda…

Kalite, rahatlık ve konforu bir araya getiren İder Mobilya, evin en çok vakit geçirilen oturma odaları için tasarladığı Limyra TV Ünitesi ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Ahşaba hayat veren Limyra TV ünitesi çoklu kullanılabilir özelliğiyle günümüzün dekoratif ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılarken country tarzıyla da fark yaratıyor.


Ahşabın başrol oynadığı bu tasarımda; kullanışlı saklama alanı, dekoratif raf ve kitaplığı ile alandan tasarruf sağlıyor. Yaşadığınız mekana hoş bir hava katacak aydınlatma ile tamamlayacağınız Limyra TV Ünitesi, evinizde sıcak ve etkileyici yaşam alanları yaratmanıza yardımcı oluyor.


Limyra Tv Ünitesi: 1.695 TL


Geri Dön