29 / 03 / 2024

İder Mobilya TV ünitesiİder Mobilya Limyra TV ünitesi

İder Mobilya TV ünitesiİder Mobilya Limyra TV ünitesi

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mobilya sektörünün liderlerinden olan Mondihome, Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla özel bir indirim süreci başlattı. Yeni ürünü olan ‘Lucia TV’, evin kahramanları olan babalara özel bir hediye olabilecek şekilde indirimli fiyatıyla satışa sunulmuştur. 

ÖTV ve KDV indirimleri sona eriyor!

Başta mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde uygulamaya konulan KDV ve ÖTV indirimleri 30 Haziran'da sona eriyor. 

Mobilya ve beyaz eşyalarda KDV ve ÖTV indirimi 30 Haziran'da bitiyor!

Enflasyonla mücadele kapsamında mobilya ve beyaz eşyalarda başlatılan ÖTV ve KDV indirimleri 30 Haziran'da bitiyor. Sektör temsilcileri fırsattan yararlanmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Mobilya KDV indirimi 2018!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, KDV ve ÖTV indirimi yapıldığını duyurdu. Mobilya KDV indirimi yıl sonuna kadar devam edecek...

Beyaz eşya ve mobilya KDV ve ÖTV indirimi 2018!

Vergi Denetim Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak beyaz eşya ve mobilyada KDV ve ÖTV indirimi yapıldığını duyurdu...

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Mobilyaya ÖTV indirimi dopingi!

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, mobilya sektörüne sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin sektörde satışları yüzde 30 oranında artırdığını dile getirdi.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indirimi uzadı!

Mobilya ve beyaz eşyada sağlanan KDV ve ÖTV indiriminin süresi 30 Nisan’dan 30 Eylül’e kadar uzadı.

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

Kartla mobilya ödemeleri yüzde 16 arttı!

Kartlı ödemeler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 artış gösterdi. KDV ve ÖTV indirimi satışlara etki etti. Beyaz eşyada kartlı ödemeler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26, mobilya ödemeleriyse yüzde 16 oranında artış gösterdi.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

İder Mobilya TV ünitesiİder Mobilya Limyra TV ünitesi Haberi

İder Mobilya TV ünitesiİder Mobilya Limyra TV ünitesi

Mutluluğun bir adresi olsa bu kuşkusuz eviniz olur. Evinizi mutlu yaşam alanlarına çeviren ise güzel anılarınıza eşlik edenler. Yorgun bir günün sonunda uzandığınız kanepeniz, en sevdiğiniz kitabınızı okuduğunuz köşeniz ya da güzel bir filme eşlik eden TV üniteniz…


Eve girdiğimiz andan itibaren en çok zaman geçirdiğimiz alanlardan biri de televizyonun karşısı oluyor. Günün yorgunluğunu, stresini bazen bir filmle bazen de bir TV programıyla attığımız zamanlarda televizyonumuza eşlik edecek olan TV ünitesinin önemi ise büyük. Hem seyir zevkinizi iki katına çıkaracak hem de evinize şıklık katacak olan TV ünitesi İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor.

Estetik ve fonksiyonel çizgiler tek bir tasarımda…

Kalite, rahatlık ve konforu bir araya getiren İder Mobilya, evin en çok...