20 / 04 / 2024

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.



İder Mobilya, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak için Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. 9 Nisan 2017 Pazar günü Beşkaza Meydanı’ndan başlayacak olan turnuva, öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek. Düzenlenen turnuvaya Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı katılacak.


Gelecek nesillerin destekçisi olmaya devam ediyoruz


Geleceğe umutla bakan aydınlık nesiller için birçok etkinliğe imza atan ve mevcut projelere destek veren İder Mobilya, eğitimden spora çeşitli sosyal alanlarda aktif çalışmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle yüzlerce çocuğa ulaşan ve ulaşmaya devam eden İder Mobilya’nın “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesindeki en büyük amacı, daha parlak bir gelecek için çocuklarımıza ışık tutmak.


İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, sosyal alanda çocukların her türlü gelişimini sağlamak üzere çalışmalar yaptıklarını dile getirerek; “Mükemmel bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza sporu sevdirmek ve iyi bir eğitim almalarını sağlamak bizler için çok önemli. Çocuklarımızın gelecekte iyi bir eğitim almasını sağlamak ve sağlıklı bireyler olmaları için onları sporla iç içe tutabilmek bizim en büyük arzumuz. Bu tip proje ve turnuvalara destek vermeye devam edeceğiz. Şimdiden tüm turnuvaya katılacak olan öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.


Okullar Arası Bisiklet Yarışı toplam 6 kategoriden oluşacak. Etkinlikte; yarışma sonucuna göre birincilere 250, ikincilere 150, üçüncülere ise 100 TL toplamda 3.000 TL ödül ve kupalar verilecektir. Ayrıca tüm sporculara anı madalyası takdim edilecek. “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesini hayata geçiren İder Mobilya, sponsorluk çalışmalarının yanı sıra her şey çocuklar için düşüncesiyle okullara bilgisayar bağışında da bulunarak yüzlerce çocuğa umut olacak.


Geri Dön