28 / 03 / 2024

İder Mobilya ürünleri

İder Mobilya ürünleri

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

İder Mobilya ürünleri İSMOB’da yoğun ilgi gördü!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

İder Mobilya evinize şıklığın imzasını atıyor!

Hem modern ve konforlu hem de uygun fiyatlı mobilya koleksiyonları ile kullanıcılarına zevkli seçenekler sunan İder, İkaros Yemek Odası Takımı ile evinizde şık bir görünümün altına imzasını atıyor…

İder Mobilya ile yeni yıl için evinizde kırmızı bir köşeye yer açın!

Yeni yılı sevdikleriyle ve ailesi ile birlikte evde karşılayacak olanlar için İder Mobilya Klaros köşe koltuğu sunuyor. Akşam yemeğinden sonra tüm ailenin bir arada olabileceği sımsıcak bir ortam sunan Klaros koltuklar kırmızı rengiyle de yeni yıla uyum s

İder Mobilya yaşam alanlarına sadeliği getiriyor!

İder Mobilya, Almura koltuk takımıyla yalın güzelliği yaşam alanlarınıza sunuyor. Füme rengiyle evlerin her köşesini sade güzelliğe büründüren Almura koltuklar, oval kolçak ve sırt gövdesiyle rahatlığı sunarak, dikkatleri üzerine çekiyor.

İder Mobilya yeni ürünüyle sonbahar sezonuna giriş yapıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerde keyifli yaşam alanları oluşturan İder Mobilya, yeni koleksiyonu Bentley koltuk takımı ile sonbahar sezonuna giriş yapıyor.

İder Mobilya'dan kız çocuklarına özel tasarımlar!

İder Mobilya’nın kız çocuklarına özel olarak hazırladığı Carpi iki kapılı yatak odası, sade ve zarif tasarımıyla keyfine doyum olmayacak bir yaşam alanı sunuyor…

İder Mobilya 28. mağazasını Avcılar'da açıyor!

İder Mobilya yeni mağaza açılışlarıyla büyümesini sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışında toplam 28 mağaza sayısına ulaşan marka, İstanbul Avcılar'da 9.000 m²'lik en büyük mağazasını açıyor.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Globol Metal İnşaat Orman Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Eyüpsultan'da Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Mobilya Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Ahmad Zemam tarafından kuruldu.

İder Mobilya ürünleri Haberi

İder Mobilya ürünleri

İder Mobilya, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak için Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. 9 Nisan 2017 Pazar günü Beşkaza Meydanı’ndan başlayacak olan turnuva, öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek. Düzenlenen turnuvaya Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı katılacak.


Gelecek nesillerin destekçisi olmaya devam ediyoruz


Geleceğe umutla bakan aydınlık nesiller için birçok etkinliğe imza atan ve mevcut projelere destek veren İder Mobilya, eğitimden spora çeşitli sosyal alanlarda aktif çalışmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle yüzlerce çocuğa ulaşan ve ulaşmaya devam eden İder Mobilya’nın “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesindeki en büyük amacı, daha parlak bir gelecek için çocuklarımıza ışık tutmak.


İder Mobilya Genel...