27 / 04 / 2024

İder Mobilya'dan kız çocuklarına özel tasarımlar!

İder Mobilya'dan kız çocuklarına özel tasarımlar!

İder Mobilya’nın kız çocuklarına özel olarak hazırladığı Carpi iki kapılı yatak odası, sade ve zarif tasarımıyla keyfine doyum olmayacak bir yaşam alanı sunuyor…



Kız çocuklarını prenses gibi hissettirecek ince detaylardan oluşan Carpi yatak odası, küçük hanımların tatlı hayallerini süslemeye hazırlanıyor. 

Gardrop, karyola, çamaşırlık ve çamaşırlık üst ünitesiyle birlikte, çalışma masası ve üst ünitesini de kapsayan parçalar, Carpi koleksiyonunu oluşturuyor. Sade tasarımını çiçek desenleriyle süsleyen İder, Carpi yatak odasında küçük hanımlar için zevkli bir sunum ortaya koyuyor.



“Beş çayına da bekleriz…” 

Kız çocuklarının en sevdiği oyunların başında gelen evcilik oyunları, Carpi yatak odasında daha da eğlenceli olacak. En güzel oyuncaklarıyla kız arkadaşlarını beş çayına da bekleyen minik oda sahipleri,  güzel anlarını arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. 



Carpi yatak odasının en büyüleyici parçalarından biri olan gardrop üzeri boy aynası da kızlar için eğlence kaynağı olacak. Minikler, kimi zaman ayna önünde ilk şarkılarını söylerken, kimi zaman en cici kıyafetleriyle dans etmeye doyamayacaklar… 


Geri Dön