25 / 04 / 2024

İder Mobilyadan yatak odası fiyatları

İder Mobilyadan yatak odası fiyatları

İder Mobilya’nın kız çocuklarına özel olarak hazırladığı Carpi iki kapılı yatak odası, sade ve zarif tasarımıyla keyfine doyum olmayacak bir yaşam alanı sunuyor…

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…

İder Mobilya'dan Pedesa yatak odası!

Modern mobilya tasarımlarıyla daha keyifli yaşam alanları sunan İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor.

İşbir Yatak'tan Türkiye Omuriliği Felçlileri Derneği'ne akülü tekerlekli sandalye!

Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun da katıldığı 'Uluslararası Runtalya Maratonu'nda koşan 41 yaşındaki Başak Çankayalı'nın yardımseverlik koşusuna sponsor oldu.

Şehit yakınları emlak vergisi öder mi?

Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisinden kimi gayrimenkul sahipleri muaf tutuluyor. Peki, şehit yakınları emlak vergisi öder mi? Hangi şehit yakınları emlak vergisi ödemez?

Geliri olmayanlar emlak vergisi öder mi?

Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisinden kimi gayrimenkul sahipleri muaf tutuluyor. Peki, geliri olmayanlar emlak vergisi öder mi? Kimler emlak vergisinden muaf tutuluyor?

İşbir Yatak'tan Omuriliği Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye!

Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun 2 Mart Pazar günü Antalya'da katılacağı 'Runtalya Maratonu'nda koşacak 42 yaşındaki Başak Çankayalı'ya sponsor oldu.

Kira vergisini kim öder?

Gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelirler, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergiye tabi tutuluyor. bu vergiyi her kira geliri elde eden ev sahipleri ödemiyor. Peki, kira vergisini kim öder?

Apartmandaki dükkanlar aidat öder mi?

Apartmandaki dükkanlar aidat öder mi?: Apartmanda aidat ödeme hususunda dükkanların bu gidere katılıp katılmayacağına ilişkin hükümler Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında 20. maddede açıklanıyor. İşte kanun esasları...

İşbir Yatak yabancı fonların akınına uğradı!

İnovatif ürünleriyle yatak sektöründe 6 yılda 10 kat büyüyen İşbir, yabancı fonların akınına uğradı. Genel Müdür Yardımcısı Öz, "Üç yılda bir yabancı fon talip oluyor" dedi...

Aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi?

Konut aldığınızı ancak, konutun eski malikine ait ödenmemiş aidat borçları olduğunu farz edelim. Bu durumda aidat borcunu kim öder? Eski ev sahibi mi? Yeni ev sahibi mi? Eski aidat borcundan yeni malikin sorumluluğu nedir?

Tapu masraflarını alan mı satan mı öder?

Konut, arsa ve arazi gibi gayrimenkul alım satım işlemlerinde Tapu dairesinde verilen hizmet karşılığında bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını alan mı satan mı öder?

Evini kiraya veren emekli kendisi kirada oturuyorsa, emlak vergisi öder mi?

Şükrü Kızılot Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde okuyucularından gelen vergi ve emlak ile ilgili soruları yanıtladı. Evini kiraya veren emekli kendisi kirada oturuyorsa, emlak vergisi öder mi?

İşbir Yatak, Bodrum'da düzenlenen yelken yarışlarında sponsor oldu!

İşbir Yatak, spora ve sporcuya destek oluyor. İşbir, 5 - 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum' da düzenlenen yelken yarışlarında "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor oldu...

İder Mobilyadan yatak odası fiyatları Haberi

İder Mobilyadan yatak odası fiyatları

Kız çocuklarını prenses gibi hissettirecek ince detaylardan oluşan Carpi yatak odası, küçük hanımların tatlı hayallerini süslemeye hazırlanıyor. 

Gardrop, karyola, çamaşırlık ve çamaşırlık üst ünitesiyle birlikte, çalışma masası ve üst ünitesini de kapsayan parçalar, Carpi koleksiyonunu oluşturuyor. Sade tasarımını çiçek desenleriyle süsleyen İder, Carpi yatak odasında küçük hanımlar için zevkli bir sunum ortaya koyuyor.



“Beş çayına da bekleriz…” 

Kız çocuklarının en sevdiği oyunların başında gelen evcilik oyunları, Carpi yatak odasında daha da eğlenceli olacak. En güzel oyuncaklarıyla kız arkadaşlarını beş çayına da bekleyen minik oda sahipleri,  güzel anlarını arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. 



Carpi yatak odasının en büyüleyici parçalarından biri olan gardrop üzeri boy aynası da kızlar için eğlence kaynağı olacak. Minikler, kimi zaman ayna önünde ilk şarkılarını söylerken, kimi zaman en cici kıyafetleriyle dans etmeye...