28 / 03 / 2024

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.




Covid-19 salgını, yaşadığımız mekanların hayatımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu gösterdi.  Evlerimiz ihtiyaçtan çıkıp yaşam alanlarımız haline geldi.

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs salgının yaşam alanlarına ne gibi bir etkisi olduğunu şu sözlerle dile getirdi:  ''Pandemiden önce evler bir yaşam alanı olarak değil sadece ihtiyaç olarak görülüyordu. Şu süreçte ise evler en güvenli yaşam alanları haline geldi. Evlerimiz vakit geçirebileceğimiz sosyal bir mekan olabilirken aynı zaman da da işimizi yapabileceğimiz işyerleri haline geldi. İş yerleri, kafeler, lokantalar, spor salonları, hepsi evimize taşındı. Evlerdeki alanların çeşitliliği arttıkça ihtiyaçlardaki çeşitlilik de arttı. İnsanların evleri için tercih ettiği en önemli eşyalar arasında  ilk sırada koltuk takımları geliyor. Televizyon ve film izlerken kendinizi sinema salonundaki koltuklar kadar rahat hissettirecek koltuklar, şık bir lokantada yemek yiyormuş havası veren şık yemek odaları, iş yerinizde çalışıyormuş havası veren raf, dolap sandalye ve masalar hepsi ve daha fazlası Yaşam alanlarımızın çeşitlenmesinde tek tek rol oynamaya başladılar.''

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de pek çok sektörde yüz binlerce insan artık home office yöntemi ile çalışıyor. Yaşanan bu durum da ofislere talepleri azalttı. Umut Ağaoğlu, COVID-19 salgınıyla home office çalışmanın revaçta olmasıyla masa, sandalye, dekoratif raf, kitaplıklar önceki yıllara göre oldukça önem kazandığını dile getirdi.

 

Gayrimenkul sektöründe koronavirüs dönüşümü!


Geri Dön