19 / 04 / 2024

İdris Güllüce'den Serik'te inceleme!

İdris Güllüce'den Serik'te inceleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Önce turizm bölgesine hitap eden ilçelerin bunu düzeltmesi gerekir. Turistlere iyi şeyler sunmalısınız. Turistlerin ilçeye gelmesi için projeler üretmelisiniz' dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Pazar günü aksam Serik'te incelmelerde bulundu. 

Turistlerin ilçenizde geldiği zaman oturabileceği, yemek yiyebileceği eğlenebileceği yerler olmalı, ilçelerde turizm politikalarında hata var. Önce turizm bölgesine hitap eden ilçelerin bunu düzeltmesi gerekir. Turistlere iyi şeyler sunmalısınız. Turistlerin ilçeye gelmesi için projeler üretmelisiniz."dedi. 

evre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Serik ilçesi Belek turizm merkezinde bir otelde katı atık semkatılmak üzere geldiği Antalya'da ilk olarak Pazar gecesi Serik'i ziyaret etti. Bakanın Serik ziyaretine Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti îlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye başkan yardımcıları katıldı. 

Bakan Güllüce Serik Çınaraltı meydanından belediye binasına kadar yürüyerek çevrede incelmelerde bulundu. 

Daha sonra belediye binasına geçerek bir süre belediye başkanı kaymakamla sohbet etti. Başkan Çalık Bakan Güllüce'ye, "İlçemize bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Serik'te Kentsel Yenileme çalışması yapmak istiyoruz. Yeni yapılan Belediye binamıza yeni taşındık. 

Serik'te el ele vererek bir şeyler yapmak istiyoruz. İlçemizin nüfusu 120 binin üzerinde bölgemizde 78 tane otel bulunmakta. 80 bin yatak kapasitesine sahip turizm bölgesi. Ama mekan olarak çok yakın olmasına rağmen ilçemize turist gelmiyor. Biz ilçemize turistinde gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Kentsel dönüşüm için sizlerden destek istiyoruz" dedi.

Serik'in gelişimi ve şehirleşmesi için destek vereceklerini belirten Bakan Güllüce ise turizm ile ilgili olarak, "Önce turizme hitap edecek güzel yerler olmalı. Turizme hitap etmelisiniz. 


Ayyıldız Toros


Geri Dön