19 / 04 / 2024

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin çocuklara yönelik çok kapsamlı kültür ve eğlence merkezi IEG Kültür ve Eğlence Merkezi Uniq İstanbul’da 12 Kasım 2015 tarihinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.



Çocuklara özel bir dünya sunan IEG Eğlence ve Kültür Merkezi’nde; eğlence, kültür, sanat, bilim, teknoloji, spor temalı pek çok farklı aktivite geleceğin büyükleriyle buluşacak.

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi’nde çocuklar eğlenerek öğrenecek, yaşıtlarıyla tanışacak, bilgilerini paylaşacak, kendilerini geliştirme ve enerjilerini keşfetme fırsatı bulacaklar.


Sergi Alanı-Atölye Alanı-Auditorium-Trambolin Park 

IEG Kültür ve Eğlence Merkezi’nde


İçerisinde, her büyüklük ve içerikte sergilerin, etkinliklerin gerçekleştirilebileceği geniş olanaklara ve teknik alt yapıya sahip özel bir Sergi Alanı, çocukların öğrendiklerini uygulama, yaşıtlarıyla birlikte bilgi ve becerilerini geliştirme ve ekip olarak çalışma olanakları bulacakları Atölye Alanı, söyleşilerin, sunumların yapılacağı, eğitici ve öğretici filmlerin izleneceği dünya standartlarında ses ve görüntü sistemine sahip Auditoryum ve Türkiye’nin ilk indoor trambolin parkı olan Trambolin Park oyun alanı bulunan IEG Kültür ve Eğlence Merkezi; geleceğin büyükleri olan çocuklar için çok özel bir dünya sunacak.


IEG Kültür ve Eğlence Merkezi’nde ilk sergi

Finansbank sponsorluğunda “HARİKA MATEMATİK”


IEG Kültür ve Eğlence Merkezi kapılarını, Finansbank sponsorluğunda, matematiğin eğlenceli yüzüyle çocukları buluşturan “Harika Matematik” sergisi ile açıyor. 20 farklı sergi istasyonu, matematiğin temel konularını eğlenceli bir şekilde anlatırken çocukları şaşırtıyor, düşündürüyor ve eğlendiriyor. 


Sergi içindeki tırmanma duvarı ise çocuklara vücutlarındaki matematiği keşfetme olanağı sunuyor. Matematik ile ilişki kurmayı etkin bir süreç olarak ele alan sergi, ziyaretçi çocukların öğrenme sürecinde aktif katılımcı olmalarını ve kendi öğrenme süreçlerinin öznesi olmalarını öngörüyor.


Sergiye gelen öğrenciler, eğlenceli bir ortamda, İlköğretim Matematik Dersi Öğretim Programı’na uygun hazırlanmış ünite ve konu istasyonları başında, bilgilerini pekiştirebilecek ve arkadaşları ile hoş vakit geçirebilecekleri alanlarda buluşabilecekler.


IEG Kültür Eğlence Merkezi’nde 12 Kasım 2015 tarihinde başlayacak “Harika Matematik” sergisi ile hayatın her alanında var olan Matematik çocuklar için eğlenceli bir hale dönüşecek.


IEG Kültür ve Eğlence Merkezi’nde birbirinden renkli sergiler


Birbirinden renkli etkinliklerle çocuklara farklı bir dünya sunacak IEG Kültür ve Eğlence Merkezi; “Harika Matematik” Sergisi sonrası, “Beyin; Kafamızın içinde ki Dünya” ve ardından “Uzay ve Ötesi” sergilerine ev sahipliği yapacak.



Geri Dön