18 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul'den ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'den ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat ile birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmasına karar verildi. 



İhlas Gyrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı. 

İhlas Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 19 Ağustos 2019 tarihinde yapıldı. Yapılan toplantıda "Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi" ile "devir alan" sıfatı ile kolaylaştırılmış şekilde birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmasına karar verildi. 

 İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması

Şirketimiz ile İhlas İnşaat Holding A.Ş. nin birleşme işlemine ilişkin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 19.08.2019 tarihinde yapılmıştır. Birleşme işlemi toplantıya katılanların oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

19.08.2019 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katılıp, birleşme işlemine olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını Şirketimize satarak ayrılma hakkını kullanabileceklerdir.

Ayrılma hakkı 1 TL nominal değerli her bir pay için 1,153 TL olup, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile kullandırılacaktır.

Ayrılma hakkı kullanımına ilişkin süre 27 Ağustos 2019 Salı günü başlayacak olup, 10 Eylül 2019 salı günü saat 17:00 itibariyle sonlanacaktır.

Ayrılma hakkının kullanımına ilişkin bilgilendirme ve talep formları ekte sunulmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Geri Dön