28 / 03 / 2024

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırım süreci tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırım süreci tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul'ün sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlandı.



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımının tescili hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul'ün Esas Sözleşmesinin " Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesinin değişikliği Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandığı bildirildi. Sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlandı.

İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
24.11.2020 tarihli özel durum açıklaması ile şirketimiz Esas Sözleşmesinin " Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesinin değişikliği Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandığı bildirilmiştir.

Sermaye artırımının tamamlandığına dair Esas Sözleşmesinin 6. "Sermaye ve Paylar" başlıklı maddesi bugün (01.12.2020) İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilerek sermaye artırım süreci tamamlanmıştır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön