19 / 03 / 2024

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...



İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Denizli’de 1964 yılında doğan İhsan Gökşin Durusoy, 1987 yıllında Boğaziçi Üniversitesi’nden Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisans derecesi alarak, kariyerine Arçelik’te Üretim Mühendisi olarak başladı. 

1988-1989 yılları arasında  İzmir  Demir Çelik A.Ş.’de Mali İşler ve Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev alan Durusoy, 1989 yılında Akkök Grubu’na bağlı Ak-Al Tekstil Sanayii A.Ş.’de Bütçe Planlama Şefi olarak çalıştı. 

İhsan Gökşin Durusoy, aynı şirkette sırasıyla Bütçe Planlama Müdürü, Stratejik Planlama Direktörü olarak çalıştı. 2007 yılında özgün ve büyük ölçekli gayrimenkul projelerini hayata geçirmek için kurulan Akiş GYO’da önce Genel Müdür Yardımcısı, 2009 yılından itibaren de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Durusoy, aynı zamanda çeşitli Akkök Grup Şirketleri’nde Yönetim Kurulu Üyeliklerini yürütüyor.


Geri Dön