25 / 04 / 2024

IKEA katalogdaki fiyatlarını sabitledi

IKEA katalogdaki fiyatlarını sabitledi

Türkiye'de dört mağazayla faaliyet gösteren IKEA, 2010 kataloğunun dağıtımına başladı. Katalogda yer alan 2 bin 154 ürünün fiyatı bir yıl boyunca artmayacak



Mobilya ve ev aksesuvarı mağazalar zinciri IKEA, merakla beklenen yeni kataloğunu tüketicilerle ücretsiz buluşturuyor. 4 milyon 120 bin adet basılan katalogda yer alayan 2 bin 154 ürünün fiyatı bir yıl boyunca sabit kalacak.

`IKEA Evinizin Herşeyi' sloganıyla birbirinden güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı ve düşük fiyatlı 2 bin üzerinde ürünün tanıtıldığı IKEA 2010 Kataloğu farklı tarzları ve dekorasyon fikirlerini yansıtan 110 adet yaşam alanıyla bu yıl da ellerden düşmeyecek gibi görülüyor.

500'ü yeni olmak üzere 2 bin'in üzerinde ürünün tanıtıldığı IKEA 2010 Kataloğu kapıdan kapıya ücretsiz olarak dağıtıyor. Sıradışı tasarımlarla dikkat çeken IKEA tasarımcıları 2010 IKEA Kataloğu'nda farklı ürünlere imza atıyor.

`Evinizi farklılaştırın'

Farklı zevkler, farklı yaşam stilleri, farklı renkler IKEA 2010 Kataloğu'nun ana temasını oluştururken, güzel tasarımlı, kullanışlı ve bir o kadar da düşük fiyatlı ürünlerle evlerin nasıl kolayca farklılaştırılacağı vurgulanıyor. IKEA Pazarlama Direktörü Senem Çakır, "IKEA 2010 Kataloğu bu yıl küçük bütçelerlerle evlerde yapılacak büyük değişikliklere dikkat çekiyor. Herkese uygun farklı çözümler ve farklı tasarımlarla bu yıl da tüm müşterilerimize `IKEA'ya gelin, evinizi kendi bütçenize ve zevkinize göre döşeyin' diyoruz. Katalogda da belirttiğimiz üzere bu yıl da yine fiyatlarımız bir yıl boyunca sabit kalacak" dedi.

IKEA Kataloğu 38 ülkede 28 dilde 198 milyon adet basılıyor. Türkiye için özel olarak hazırlanan katalogsa 4 milyon 120 bin adet basıldı. IKEA'nın Türkiye'de dört mağazası var.
Radikal


Geri Dön