19 / 04 / 2024

İkea'da yüzde 20 ramazan indirimi!

İkea'da yüzde 20 ramazan indirimi!

Ramazan’da, sofralar bahçelere, balkonlara açılıyor. IKEA mutfak ürünleri, Ramazan’ı rengarenk sofralarla karşılıyor. IKEA yemek takımları, sevdikleriyle birlikte olma coşkusunu Ramazan sofralarına taşımak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.



Birbirinden güzel IKEA yemek takımları, sevdikleriyle birlikte olma coşkusunu Ramazan sofralarına taşımak isteyenlere ilham kaynağı oluyor. IKEA’nın çeşit çeşit bardak, tabak, peçete ve aksesuvarları; her zevke ve stile uygun yüzlerce kombinasyonla, sıcacık Ramazan sofralarında yerini alıyor.



Doğayla uyumlu IKEA tasarımları, Ramazan sofralarına bereket taşıyor. Yazın favori renkleri beyaz, mavi ve lacivert, Akdeniz’e özgü desen ve formlarla kombinlenip, marin temasını oluşturuyor. Sofralarda klasik ve modern parçaları bir araya getiren IKEA, çiçekli desenleriyle neşeli renk birliktelikleri sağlıyor. Gri yemek takımlarıyla beraber kullanılan yeşilin sıcak tonları ise masaya enerji katıyor.


IKEA’da %20 Ramazan indirimi, sofralarda şenlik var!...

 

IKEA Ramazan’ı, sofralara şenlik getirecek %20 indirimli fırsatlarla karşılıyor.2-11 Temmuz tarihleri arasında tümtencere ve tavalarda, 12-18 Temmuz tarihleri arasında yemek takımları ve tabaklarda, 19-25 Temmuz tarihleri arasında ise yazlık ürünlerde %20 indirim fırsatı, IKEA ziyaretçilerini bekliyor.

 


Geri Dön