17 / 04 / 2024

İki aydır bir kuruş zam gelmedi! Jaguar E-Pace 14 Ekim 2022 fiyat listesi

İki aydır bir kuruş zam gelmedi! Jaguar E-Pace 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Jaguar'ın kompakt SUV modeli E-Pace Türkiye fiyatları son iki ayda değişmedi. Kaputunda adeta bir canavar barındıran model 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş.



Jaguar E-Pace, Jaguar'ın kompakt SUV modelidir. Jaguar E-Pace 250 bg güç ve 365 Nm tork yaratan 2.0 litrelik benzinli motorla satın alınabilmektedir. Bu model 9 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş olup 4 tekerlekten çekiş sistemine (AWD) sahiptir.

E-Pace ortalama 7.7 litre yakıt tüketmektedir.

Azami hızı ortalama 231 km/s ve 0-100 km hızlanması 7.1 saniyedir. Bagaj hacmi 425 litredir. Arka yolcular için havalandırma mevcut olup, yine arka yolcular için ise 3 adet USB çıkışı bulunmaktadır.

Jaguar Drive Control sayesinde Normal, Eco, Dynamic veya Winter seçeneklerinden birini kullanabilme imkanı sunar. Android Auto, Navigation Pro, Apple CarPlay, Touch Pro ve Connect Pro, 360 derece Park Yardımı, Ters Yönde Trafik Algılama, Trafik İşareti Tanıma ve Adaptif Hız Sınırlayıcı standart olarak sunulur.

SE paketinde ise ek olarak Yüksek Hızlı Acil Durum Freni, Kuyruk Asistanı ile Uyarlanabilir Hız Kontrolü ve Kör Nokta Yardımını içeren Drive paket bulunur. 14 yönlü hafızalı olan ön koltuklar, elektrikli açılır bagaj kapağı ve de üstün Meridian Ses Sistemi de SE pakete has özelliklerdir.


Geri Dön