26 / 04 / 2024

İki konuttan birinin DASK'ı yok!

İki konuttan birinin DASK'ı yok!

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, "2 konuttan birinin DASK'ı yok. 4 konuttan 3'ünün konut sigortası yok. Gerçekten baktığınızda çok ciddi açıklar var" dedi...



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut,  Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasında (KATSO) kentteki sigorta acenteleri temsilcileri ile bir araya geldi. Korkut, yaptığı konuşmada, görevi devralmalarının ardından bir yıllarını doldurduklarını söyledi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; konut sigortasından bahseden Korkut, şu ifadeleri kullandı;

"İllegal poliçe satan arkadaşı gördüğünüzde harekete geçin. Çünkü o ayıp ediyor. Hak etmediği halde sizin ekmeğinizi paylaşıyor. Önce biz işimize sahip çıkmalıyız. Kimse gelip, bizim işimize sahip çıkmaz. Önce biz yapmalıyız. Trafikte sabit fiyat istiyoruz. Bütün savaş ve haksız rekabet burada. Sektöre yeni gelen şirketler parayı toplayabilmek ve belli bir güce gelebilmek için trafik sigortasında oyun oynuyorlar. Mesleğinize duyarlı olun, birlikte olun. Türkiye'de 22 milyon araç var. 4 arabadan birinin kaskosu var 3'ünün yok. 2 konuttan birinin DASK'ı yok. 4 konuttan 3'ünün konut sigortası yok. Gerçekten baktığınızda çok ciddi açıklar var. Bunlarla ilgili daha piyasada olun, daha dokunuş mesafesinde olun."

5 soruda DASK!
 


Geri Dön