19 / 04 / 2024

İkitelli sanayicilerinin arsa talepleri değerlendirilecek!

İkitelli sanayicilerinin arsa talepleri değerlendirilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, İkitelli OSB'de sanayiciler ve işverenlerle buluştu. Bakan Ağbal sanayicilerin sorunlarını dinledi ve arsa taleplerini değerlendirerek, isteklerin takip edileceği sözünü verdi.



İkitelli OSB, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ı ağırladı. Burada sanayicilerin sorunlarını dinleyen Ağbal, arsa taleplerini değerlendirerek, isteklerin takip edileceği sözünü verdi.


Bakan Ağbal ve beraberindeki heyete; İstanbul Valisi, İkitelli OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Vasip Şahin ve Başkan Vekili Şaban Gülbahar ev sahipliği yaptı. Toplantıya; İkitelli OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Nihat Tunalı, İkitelli OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri, İkitelli OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Sebahatdin Kayas, Nedim Çırpıcı, Mustafa Topcuoğlu, kooperatif başkanları, İkitelli'nin önde gelen sanayicileri ve işverenleri katıldılar.


İstihdam seferberliğinde önde

İkitelli OSB Başkan Vekili Şaban Gülbahar'ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda söz alan İstanbul Valisi Vasip Şahin, İkitelli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedeflediği istihdam seferberliğinde önemli rol oynayacağını söyledi. Sanayicilerin seferberlik için katkılarının önem arz ettiğini vurgulayan Şahin, Maliye Bakanı Naci Ağbal'a ise İkitelli'ye teşrifleri için teşekkür etti.


Takip edilecek

Maliye Bakanı Naci Ağbal da İkitelli'nin üretime sunduğu katkı karşısında heyecanlandığını ve sanayicilerin için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, Türkiye'nin ekonomik tablosu hakkında bilgi verdi. İkitelli sanayicilerinin arsa taleplerini de değerlendiren Ağbal, isteklerin ve taleplerin özenle takip edileceğinin sözünü verdi. Ağbal, güçlü Türkiye için adımların hep birlikte atılması gerektiğini sözlerine ekledi.


Konuşmaların ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İkitelli OSB Başkan Vekili Şaban Gülbahar, ziyaretlerinden ötürü Bakan Naci Ağbal'a plaket takdim ettiler.

 


Sanayi Gazetesi


Geri Dön