19 / 04 / 2024

İkitelli TRİOS 2023’e şimdi taşın, yıl sonunda öde!

İkitelli TRİOS 2023’e şimdi taşın, yıl sonunda öde!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde PULSAR İnşaat tarafından inşa edilen sanayi projesi TRiOS 2023’e "Şimdi taşın, yıl sonunda öde!" kampanyası sunuluyor..



PULSAR İnşaat imzası ile İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, hayata geçirilen sanayi projesi TRiOS 2023’te iskânı alınan, bağımsız bölümlerin hemen teslim edildiği A Blok’ta üretim ve depolama başladı.

Satış ve pazarlaması Turyap tarafından yürütülen Trios 2023 projesi iki bloktan meydana geliyor. Üretim, depolama ve lojistik faaliyetine uygun, cadde dükkân ve mağazalar da yer alıyor. 

Toplam 353 bağımsız bölümden meydana gelen Trios 2023 projesinde iskânın alındığı, kat mülkiyeti tapuların hazır olduğu, işyeri satın almış olanlara yer teslimleri başladı. 

Hemen taşın, yıl sonunda öde

Her geçen gün faaliyete başlayan firma sayısının arttığı Trios 2023 sanayi bloklarına yatırım yapmak isteyen, faaliyetini sürdürdüğü atölyesi küçük gelen, işini büyütmek isteyen, farklı bölgelerdeki imalat ve depolama mekânlarını tek bir çatı altında toplamak isteyen imalat, lojistik firmaları için çok cazip bir kampanya düzenlendi. 

5 yıldız konforunda inşa edilmiş olan projede sadece toplam 5 bin metrekarelik bir alan için geçerli olacak kampanyada yüzde 20 peşinat ödemesi alındığında, yerleşmelerin başladığı A Blok’ta satın alınan işyerleri hemen teslim edilecek, bakiye ödemesi 2018 yılı sonunda talep edilecek. ‘Yüzde 20 peşinat, bakiye yıl sonu ödeme’ kampanyası, inşaatı son aşamaya gelen B Blok için de geçerli olacak.

Cazip satış fiyatları uygulanıyor

Projede, brüt alan birim satış fiyatları KDV hariç 4 bin 60 TL ile 8 bin 650 TL arasında değişen, son 53 adet işyerinin satış süreci devam ediyor. Kampanya ile özellikle bilançolarına yansıyan kur farkı gelirlerini değerlendirmek isteyen, yıl sonuna kadar alacakları bulunan şirketler için önemli bir fırsat sunuluyor. Kampanya döneminde, işyeri teslimlerinde KDV oranı, 31 Ekim 2018’e kadar, yüzde 8 olarak uygulanıyor.

Tırların çatıya kadar çıkabildiği, metrekarede 2 ton hareketli yük taşıma kapasitesi bulunan, kat yüksekliklerinin 7 ve 8 metre olduğu, brüt 413 metrekare tek bir bağımsız bölümden, yan yana bağımsız bölümlerin birleştirilmesiyle  oluşturulacak brüt 7 bin metrekareye kadar büyütülebilecek işyerlerinin yer aldığı Trios 2023’te satışa konu bağımsız bölümlerin hepsinde, düşeyde kullanım alanını artırma imkânı sunan metreküp avantajı sunuluyor.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin kalbinde yer alan proje, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. Havalimanı bağlantısıyla, İstanbul’un diğer sanayi bölgelerine göre avantajlı bir konumda bulunuyor.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden ‘en iyi sanayi geliştirme projesi’ ödül sahibi Trios 2023 hakkında detaylı bilgi, 33 yıllık tecrübesiyle hizmet veren TURYAP’ın 444 27 80 numaralı telefonundan veya  www.turyap.com.tr adresindeki web sitesinden alınabiliyor.

 

www.turyap.com.tr


Geri Dön