25 / 04 / 2024

İksir Resort Town özel gün ve geceler içni hizmet veriyor!

İksir Resort Town özel gün ve geceler içni hizmet veriyor!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 26 Nisan Cumartesi günü ‘Kars Dostluk Şöleni Gecesi’ düzenleniyor. Gece boyunca, Karslı ekiplerden Kars müzikleri ve folkloru ile coşku dolu bir eğlence sizleri bekliyor.



Kars Dostluk Şöleni gecesinde; Peynir şenliği (Kars gravyeri, Kars eski kaşarı, Kars yeni kaşarı,  Tulum Peyniri -Çeçil Peyniri ve yağlı peynir ); Kars –Ardahan Kafkas Üniversitesi üretimi bal; Lavaş ekmeği; Salata; Kesme Çorba; Siyez bulgur pilavı ile Kars usulü Kaz; Kete; Umaç helvası ve  içecekten oluşan Kars yöresine ait lezzetler yer alıyor.  


Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası; özel konaklama mekanları, atlı sporlar merkezinde binişler, safariler, doğa sporları, ahşap işleme, doğa gezileri, hobi bahçelerinde çalışma gibi 50’nin üzerinde aktivitesi ile her yaştan aile bireyinin, hobilerini birlikte yapabilme zevkini yaşatıyor.


Mevsimlerden bahar ayı yaklaşıyor. Bahar ile birlikte, doğaya yeni bir hayat geliyor; rengarenk çiçekler açıyor; ağaçlar, çalılar yeniden filizleniyor, doğa yeşil örtüsüne bürünmeye başlıyor. 

Doğanın bahara uyanışına tanıklık etmek, ‘Her gün Yeniden Doğmak’ ve coşku dolu Kars dostluğu şölenini yaşamak için davetlisiniz. 



Kars Dostluk Şöleni Gecesi yemekli eğlence programı için kişi başı fiyatı: 80 TL  


Konaklamak isteyen misafirler için çift kişilik oda fiyatı: 320 TL 

(Bu fiyata cumartesi gecesi Kars gecesi, cumartesi gece konaklama ve Pazar sabah zengin brunch dahildir. Konaklayan misafirler, hamam, sauna ve fitness salonunu kullanabilir.)



Geri Dön