24 / 04 / 2024

İksir Resort Town’da bol oksijen eşliğinde ramazan ayı!

İksir Resort Town’da bol oksijen eşliğinde ramazan ayı!

Dileyen misafirlere, damağa sunulan şölen, kültür varlığı konağın tarihi dokusu içinde, ney dinletileri eşliğinde otantik sofalarda sinilerle sunulan özel iftar yemekleri ile görsel şölene de dönüşüyor.



Yaz aylarının en sıcak günlerinde, Ballıdağ’ın eteklerinde, uçsuz bucaksız ormanlarının bol oksijen yüklü serin esintileri ile oruç tutmanın keyfini sürmek, ramazanın geleneksel dokusunu tarihi mekanlarda yaşamak ayrıcalığı için İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası farklı ve nezih ortamı ile misafirlerini ağırlıyor.

 

Bin bir ton yeşilin, sarının, turuncunun, mavinin tek karede buluştuğu doğa harikası Kastamonu Daday’da İksir Resort Town’un  geleneksel iftar ve sahur yemekleri, yöreye özel benzersiz tatlarda yemekler, zengin iftariyelikler, yeniden gün yüzüne çıkarılan enfes tatlılar, hazmı kolaylaştıran hoşaflar ve fırından yeni çıkmış sıcacık pidelerle, yöresel böreklerle zengin iftar menüleri sunuluyor.

 

Dileyen misafirlere, damağa sunulan şölen, kültür varlığı konağın tarihi dokusu içinde, ney dinletileri eşliğinde otantik sofalarda sinilerle sunulan özel iftar yemekleri ile görsel şölene de dönüşüyor. Sahur yemekleri ise, çocukluğunuzda yaşadığınız sahurları anımsatan ayrı bir doyum odağı oluyor.

 

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, sizlere Ramazan sürprizleri ile dolu dolu bir ibadet ayı sunuluyor. Evliyalar şehri Kastamonu’da, türbelere ve kutsal yerlere yapılacak geziler ile Ramazan ayı zenginleştiriliyor.

 

Sakin ve huzurlu bir ortamda, müzik dinletileri veya gölet kenarında doğaya dahil olarak, iftarla sahur arasında ılık yaz gecelerinin keyfini süreceğiniz ramazan ayı özel hizmetleri ile sizleri bekliyor.

 

İksir Resort Town iftarını dostlarıyla yapmak isteyen misafirlerine zengin iftar menüleri ve sahur menüleri hazırladı.

 

Ramazan ayında konaklamalı, zengin iftar ve sahur yemekleri ile misafirlerine özel fiyatlarla Ramazan keyfini doyasıya yaşamalarını sağlıyor.

 

Serin bahçede sadece iftar yapmak isteyenlere 30 TL den başlayan fiyatlarla zengin iftar menüleri yöresel hoşaflar eşliğinde sunuluyor .



Geri Dön