24 / 04 / 2024

İKSV Tasarım Mağazası'nda e-alışveriş başladı!

 İKSV Tasarım Mağazası'nda e-alışveriş başladı!

Tasarım ve sanat tutkunlarına özel armağan alternatifleri sunan İKSV Tasarım Mağazası, artık www.iksvtasarim.com adresi üzerinden e-alışveriş imkanı da sunuyor.




İKSV Tasarım Mağazası koleksiyonunda yer alan 100’e yakın sanatçı ve tasarımcının yaklaşık 600 farklı eseri ve hediye seçenekleri, www.iksvtasarim.com’dan da satın alınabilir. 


Tasarım Ürünleri, Eser Uygulamaları, Özel Koleksiyon, Yayınlar, MoMA, Takı ve Aksesuar, Kırtasiye, Ev ve Çocuk başlıkları altında, günlük kullanım için tasarlanmış fincanlar, tabaklar, cam kağıt ağırlıkları, heykeller, çocuklara özel oyun setleri gibi ürünlerin yanı sıra sanatçı imzalı panolar, takılar, anahtarlıklar ve deri çantalar ürün seçeneklerinden birkaçı. 


MoMA Design Store ürünlerinin Türkiye’de ilk kez satışa sunulduğu İKSV Tasarım Mağazası, Dali, Picasso gibi dünyaca ünlü sanatçıların müze mağazalarından seçkilere ve Andy Warhol, Karim Rashid gibi tasarımcıların koleksiyonlarına yer veriyor. 


Mağazada Türk tasarımcılardan Aida Pekin, Aytekin Olgunsoy, Bee Goddess Ela Cindoruk&Nazan Pak, Koray Özgen, Faruk Malhan, Kunter Şekercioğlu, Utopist, Deniz Toraman,  Oya Akman, Oya Erol, Selin Sarpkan, Toz Design, Tohum,  Kısmet by Milka ve Zeynep Erol gibi isimlerin koleksiyonları da bulunuyor. 


Ressam Devrim Erbil’in İstanbul panoları ve Ara Güler’in İstanbul fotoğrafları, İKSV Tasarım Mağazası'nda bulunabilecek “ıslak imzalı” sınırlı sayıda özel hediye alternatiflerinden.


Türk sanatçılar koleksiyonuna yeni katılan Kezban Arca Batı Beki ve Tuncay Takmaz eser uygulaması panolar, çantalar, tepsiler, mumlar da www.iksvtasarim.com’dan satın alınabilir.



İKSV Tasarım Mağazası, hafta içi ve Cumartesi günleri 10.00-20.00 saatleri arasında açık. Lale Kart sahiplerine özel %10 indirim ve tüm alışverişlerde 3 taksit imkânı. 


İKSV Tasarım Mağazası

Nejat Eczacıbaşı Binası, Sadi Konuralp Cad. No:5 Şişhane / 0212 334 08 30-31 



Geri Dön