19 / 04 / 2024

Paşabahçenin 36.mağazası Aqua Florya Alışveriş merkezinde açıldı!

Paşabahçenin 36.mağazası Aqua Florya Alışveriş merkezinde açıldı!

Dünyanın lider cam üreticilerinden Şişecam’a bağlı Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki 36. mağazası Aqua Florya Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde açıldı.



Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı ihtisas mağazacılık zincirine bir yenisini daha ekledi. Yeni Paşabahçe Mağazası İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Florya’daki Aqua Florya Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde hizmete açıldı. 36. Paşabahçe mağazası olan Aqua Florya, Yaşam ve Butik konseptleri altında seçkin ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.


‘Yaşam’ konseptli ürün grubunda cam, porselen, seramik, ahşap gibi farklı malzemelerden üretilmiş fonksiyonel sofra ve mutfak eşyalarıyla birlikte birçok dekoratif ürün bulunuyor. ‘Butik’ konseptinde ise kültür mirasımızdan izler taşıyan, geleneksel Türk el sanatlarının özel örneklerinin yer aldığı sınırlı üretim koleksiyon ürünleri, geleneksel camlar ve sanat işi ürünler yer alıyor.


480 metrekarelik satış alanına sahip olacak yeni mağaza ile Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı ihtisas mağazacılık zincirine; müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacağı Aqua Florya mağazasıyla yeni bir halka eklemiş oluyor.


Yaklaşık 3500 değişik ürünün satışa sunulacağı Paşabahçe Aqua Florya Mağazası, her gün 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet verecek. 


www.pasabahcemagazalari.com


Geri Dön