19 / 04 / 2024

Paşabahçenin 36.mağazası

Paşabahçenin 36.mağazası

Dünyanın lider cam üreticilerinden Şişecam’a bağlı Paşabahçe Mağazaları’nın, Türkiye’deki 36. mağazası Aqua Florya Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde açıldı.

Migros'ta Paşabahçe ve Borcam ürünlerinde yüzde 40 indirim! Migros 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Paşabahçe ve Borcam markalı ürünlerde yüzde 40 indirim Migros mağazaları ve Migros Sanal Market uygulamasında sizleri bekliyor.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

Paşabahçe'den Mısır’a fabrika yatırımı!

Şişecam şirketin bağlı ortaklığı Paşabahçe Cam Sanayi, Mısır'da yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 100 milyon dolarlık yatırım hayata geçirecek.

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

Paşabahçe, Çankaya'da yeni mağaza açtı

Paşabahçe Mağazaları, Çankaya’da yeni mağazasını hizmete açtı. Toplam 400 metrekarelik alana sahip olan Çankaya Paşabahçe Mağazası, yaşam ve butik ürünlerinden oluşan yaklaşık 4 bin ürünü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Paşabahçe Türkiye'de 52 mağazaya ulaşacak!

Milano’dan yurt dışına adım atan Paşabahçe Mağazaları, 2019’a kadar her yıl bir ülkede mağaza açacak. Bu yıl Türkiye’de ise 52 mağazaya ulaşılacak.

Paşabahçe yıl sonuna kadar 52 mağazaya ulaşacak!

Küresel büyüme hedefi doğrultusunda bu yıl İtalya’nın Milano kentinde mağaza açan Paşabahçe Mağazaları, Milano’da yakaladığı başarı nedeniyle yurt dışı mağaza yatırımlarını genişletme kararı aldı

Paşabahçe Mağazaları Türkiye'de 52 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Milano’dan yurt dışına adım atan Paşabahçe Mağazaları, 2019’a kadar her yıl bir ülkede mağaza açacak. Bu yıl Türkiye’de ise 52 mağazaya ulaşılacak.

Paşabahçe 50'nci mağazaya ulaştı!

Son mağazasını İstanbul Esenyurt'ta, Akbatı AVM'de açan Paşabahçe Mağazaları, bu son yatırımıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı.

Paşabahçe 50'nci mağazasını Akbatı AVM'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı son mağazasıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı.

Paşabahçe Mağazaları 50. şubesini açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı son mağazasıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı. Paşabahçe hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme kararı aldı.

Paşabahçenin 36.mağazası Haberi

Paşabahçenin 36.mağazası

Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı ihtisas mağazacılık zincirine bir yenisini daha ekledi. Yeni Paşabahçe Mağazası İstanbul'un önemli ilçelerinden biri olan Florya’daki Aqua Florya Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde hizmete açıldı. 36. Paşabahçe mağazası olan Aqua Florya, Yaşam ve Butik konseptleri altında seçkin ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.


‘Yaşam’ konseptli ürün grubunda cam, porselen, seramik, ahşap gibi farklı malzemelerden üretilmiş fonksiyonel sofra ve mutfak eşyalarıyla birlikte birçok dekoratif ürün bulunuyor. ‘Butik’ konseptinde ise kültür mirasımızdan izler taşıyan, geleneksel Türk el sanatlarının özel örneklerinin yer aldığı sınırlı üretim koleksiyon ürünleri, geleneksel camlar ve sanat işi ürünler yer alıyor.


480 metrekarelik satış alanına sahip olacak yeni mağaza ile Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’de öncülüğünü yaptığı ihtisas mağazacılık zincirine; müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacağı Aqua Florya mağazasıyla yeni bir...