26 / 04 / 2024

İlhan Kaya: Bornova halkının yaşam kalitesini artıracağız!

İlhan Kaya: Bornova halkının yaşam kalitesini artıracağız!

AK Parti Bornova Belediye Başkan aday İlhan Kaya, "Mevcut belediye yönetimleri tarafından ihmal edilen mahalle ve semtlere de modern yaşamı getirecek dev projelere imza atacağız" dedi.



AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı îlhan Kaya, Bornova'yı karış karış gezerek hemşehrilerinin sorunlarım dinliyor. "Projelerle geliyoruz" diyen ilhan Kaya, Bornova'yı ayağa kaldıracakları onlarca projeyle belediye başkanlığına talip olduklarım ifade etti. Çamdibi Spor Salonu, Yıldıran Beyazıt Kültür Merkezi, Ergene Gençlik Merkezi, Ergene Semt Parkı gibi öncü projelerin yanı su toplumun her kesiminin yaşam kalitesini artıracak projeler hazırladıklarım ifade eden Kaya "AK Parti, hizmet partisidir. 

Biz de hizmetlerimizi hızlı bir şekilde Bornova'mıza aktaracağız" diye konuştu. 


"Her yere aynı hizmet"

Bornova merkezinde bir çok yeni projeyi hayata geçireceklerinin altım çizen AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, Bornova'nın her yerine aynı hizmeti götüreceklerini söyledi. Kaya, "Çamdibi, Altındağ, Pınarbaşı, Işıkkent, Naldöken, Doğanlar, Mevlana, Yeşilçam, Kızılay, Ergene, Atatürk Mahallesi, Evka-4, Yunus Emre Mahallesi ve yeni kanunla mahalle olan köyler hizmetlerle buluşacak" dedi. Kaya, mevcut belediye yönetimleri tarafından ihmal edilen mahalle ve semtlerde de modern, yaşam kalitesini artıran dev projelere imza atacaklarını belirtti. 


"24 saat yaşayan kent"

Yaya trafiğine açılmış, yeni cazibe merkezleri ile Bornova'mn her köşesini 24 saat yaşayan bir kent haline getireceklerini sözleme ekleyen Kaya, su parkı, akvaryum, evcil hayvan köyleri, yeni spor tesisleri, amatör spor branşlarına tesis ve teknik ekipman desteği Altındağ'a çok amaçlı kültür merkezinin yams ıra aylık yöresel ve kültürel seyahatler düzenleyeceklerini belirtti. 

Kaya, istihdamı destekleyen yatırımcıya dost belediye olacaklarının altını çizerken, iş garantili üniversite destekli özellikle hanımları kapsayan mesleki eğitim kurslarının yam sıra Bornova'da her bölgeye ücretsiz kreşler kazandıracaklarını açıkladı. Hazine arazüerinde yaşayan vatandaşlar için Maliye Bakanlığı üe görüşüp tapu tahsisi yapacaklarım da sözlerine ekleyen AK Parti Bornova Belediye Başkam adayı İlhan Kaya, öte yandan üniversite öğrenci ve öğretim üyeleri için  TOKİ  işbirliği ile yurt, lojman ve kreş projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. 

Kaya, taziye evlerinin yanı sıra Erzene, Kazım Düik gibi büyük mahallelerde çok amaçlı butik kapak pazaryerleri kuracaklarım da vurguladı. Kaya, "Ayrıca Küçükpark ve Süvari caddelerini esnaf ile istişare ederek Paris Şanzalize uygulaması hayata geçirilecek" dedi. 24 saat mobese sistemi ile insanların internet ortamında çocuklarım takip edebilecekleri parklar yapıacaklarmı da ifade eden Kaya, "Taziye evleri, aşevi, tek tip seyyar, taksi durakları, dar gelirli vatandaşlarımıza TOKİ işbirliği ile ucuz ama kaliteli konutlar yapacağız. Engelli vatandaşlarımız için kentin tamamında yeni düzenlemeler getireceğiz" diye konuştu. Kaya öte yandan çevre bilinci  hareket ederek kentsel hayatta dünyaya örnek ekolojik dönüşümü gerçekleştireceklerini beliı*tti. 

İlhan Kaya, Bornova'yı ayağa kaldıracakları projelerle belediye başkanlığına talip söyledi mitinge bekliyoruz" Kentin tamamında yeni düzenlemeler getireceklerini ifade eden İlhan Kaya, Bornova'yı karış karış gezerek hemşerilerinin sorunlarını dinliyor. 


¦ AK Parti  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın bugün saat 17.00'de Bornova Meydanı'ndaki mitingine tüm Bornovalıları davet eden Kaya "Sayın Yıldırım Bornovalılarla bugün tekrar biraraya geliyor. Projelerin ve atılımların konuşulacağı mitinge tüm halkımız davetlidir. Daima Bornova Daima Hizmet" diye konuştu. 



Yeni Asır


Geri Dön