19 / 04 / 2024

İlkbahar Sultanbeyli kampanyası!

İlkbahar Sultanbeyli kampanyası!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Sultanbeyli kampanyası kapsamında lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor. Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen projede dairelerin alanları 51 metrekareden başlangıç gösteriyor.



Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar Konutları 5 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  daire seçeneklerine yer veriliyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın mesafede olan Sultanbeyli İlkbahar Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum ise 293 metrekare olarak tasarlandı. 


İlkbahar Sultanbeyli kampanyası devam ediyor. Konut fiyatlarının 184 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sur Yapı İlkbahar Konutları 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Toplamda 304 adet daireden oluşan projede su göletleri, dinlenme alanları, kitap okuma alanları, hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


İlkbahar Sultanbeyli kampanyası!

Sultanbeyli İlkbahar Residence'de tamamı peşin ödemelerde ya da peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede ayrıca lansmana özel, ek yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Sultanbeyli İlkbahar iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön