25 / 04 / 2024

İlkbahar Sultanbeyli ev fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli ev fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Sultanbeyli ev fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor.



Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen İlkbahar Konutları'nın alanları minimum 51 metrekare, maksimum 293 metrekare olarak tasarlandı. Proje 250 milyon lira yatırımla yükseliyor. 


İlkbahar Sultanbeyli ev fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Projede banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 10, lansman dönemine özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


İstanbul'un Anadolu Yakası Sultanbeyli ilçesinde hayata geçirilen İlkbahar Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje  Sur Yapı  imzası taşıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar'da dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


İlkbahar Sultanbeyli ev fiyatları 236 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, yüzde 50'lik bedel 48 ay vade farksız taksit fırsatı ile, kalan kısım ise teslimde ödeniyor.


İlkbahar Residence iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön