25 / 04 / 2024

İller Bankası Elazığ Sürsürü arsa ihalesi 14 Mart'ta yapılacak!

 İller Bankası Elazığ Sürsürü arsa ihalesi 14 Mart'ta yapılacak!

İller Bankası Elazığ Merkez Sürsürü Mahallesi'ndeki 14 bin 43 metrekarelik arsayı 14 Mart 2013 tarihinde ihale edecek...




İller Bankası A.Ş Elazığ ili Merkez ilçesi Sürsürü Mahallesi'nde 14 bin 43 metrekare büyüklüğündeki 1064 ada 11 no'lu parselin arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işini ihaleye açıyor.


İller Bankası Elazığ Sürsürü arsa ihalesi 14 Mart 2013 tarihinde saat 14.30'da İller Bankası A.Ş'nin Atatürk Bulvarı NO:21 Opera Altındağ /  Ankara  adresinde yapılacak. Tekliflerin ihale saatine kadar bu adrese teslim edilmesi gerekiyor.


İller Bankası Elazığ Sürsürü arsa ihalesinde geçici teminat tutarı isteklinin teklif ettiği Arsa Satışı Karşılığı satış toplam gelirinin yüzde 3'ü, kesin teminat tutarı sözleşmede belirtilecek olan arsa satışı karşılığı satış toplam gelirinin yüzde 5'i olarak belirlendi.


İller Bankası'nın ihale edeceği Elazığ Sürsürü arsası T1 - Ticaret ve Hizmet alanı olarak tanımlanıyor. Söz konusu arsada apart otel ve rezidans, yönetim merkezleri, büyük alışveriş merkezleri, mali kuruluşlar, toptan ve perakende ticaret, sosyal ve kültürel kuruluşlar, turizm ve diğer hizmetler ve konut kullanımları bir arada ya da münferit olarak yer alabiliyor.


Söz konusu ihaleye ait teklif alma şartnamesi, plan notları ve diğer ihale dökümanları İller Bankası A.Ş Kaynak Geliştirme Dairesi Başkanlığı'ndan ücretsiz olarak görülebilir ve satın alınabilir.


www.ilbank.gov.tr

0312 508 81 14


Geri Dön