25 / 04 / 2024

İller Bankası ile Tunceli Üniversitesi sözleşme imzaladı!

İller Bankası ile Tunceli Üniversitesi sözleşme imzaladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan İller Bankası 2013 yılında da eğitim kurumlarına destek vermeye devam ediyor...




İller Bankası tarafından hazırlanan, Tunceli Üniversitesi yerleşkesinin içme ve kullanma suyu proje inşaatının yapımına ilişkin protokol Banka Genel Müdürlüğünde imzalandı.

 

İlbank Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çalkan, Genel Müdür Tuncay Karaman ve Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ tarafından imzalanan protokole göre, İller Bankasınca hazırlanan Tunceli Üniversitesi yerleşkesinin içme ve kullanma suyu projesi kapsamında, su temini, iletim, depolama ve dağıtım ünitelerinin yapımına yönelik olarak yapı denetim hizmeti Banka tarafından verilecek.

 

Protokol imza toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çalkan, İller Bankasının bugüne kadar çeşitli projelerle eğitime destek sağladığını, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğini ifade ederek "Bugün burada imzaladığımız proje eğitim konusundaki hassasiyetimizi bir kez daha göstermektedir. Eğitime yaptığımız bu katkılardan dolayı bizler İlbank camiası olarak mutluyuz, gururluyuz." dedi.

 

Genel Müdür Tuncay Karaman yaptığı konuşmada benzer projelerin daha önce başka üniversitelerle yapıldığını kaydederek bu projenin de İller Bankası tarafından en kısa zamanda tamamlanacağını dile getirdi.

 

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ise imza sonrası yaptığı açıklamada bu protokollerle Tunceli'nin gelişimine büyük katkı sağlandığını belirterek "Üniversite yerleşkemizin içme suyu projesi İller bankası tarafından yapılmıştır. İller Bankasının uzman kadrosuyla bu projelerde yer alması, yapılan çalışmanın kalitesini ve hızını artıracaktır. Bize bu projede büyük destek sağlayan Banka Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Çalkan ve Genel Müdür Tuncay Karaman ile tüm Banka yönetimine, çalışma ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

 

Protokolde İlbank Proje Dairesi Başkanı Ethem Çongar, Tunceli Üniversitesi Genel Sekreteri Sedat Ayden, Tunceli Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Namık Kemal Öndaş ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Emin Adil Korkmaz hazır bulundu.


Geri Dön