19 / 04 / 2024

İmar barışı herkesi mutlu etti!

İmar barışı herkesi mutlu etti!

Malatya Doğu ve Kuzey garajlarını ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "imar barışı" noktasında da tüm vatandaşların ve özellikle de esnafın çok mutlu olduğunu söyledi...



Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Doğu ve Kuzey garajlarını ziyaret ederek, şoför esnafıyla ve yolcularla sohbet etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tüfenkci, "imar barışı" noktasında da tüm vatandaşların ve özellikle de esnafın çok mutlu olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bu esasında, AK Parti hükümetlerinin milletle el sıkışması, milletle kucaklaşması, şu veya bu nedenle oluşan sorunları çözme noktasında göstermiş olduğu irade. Kimsenin şüphesi olmasın, 24 Haziran'da bize güçlü destek verilirse yine sorunları çözecek de AK Parti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı hükümetini kuracak ve yine hizmete daha hızlı ve etkin bir şekilde devam edecek. Bizim sorunların üzerine iradeyle, cesaretle ve erdemle gitme noktasında hiçbir eksiğimiz yok. Cumhurbaşkanımızın 16 yıllık birikimiyle, devlet tecrübesiyle, ülke yönetiminde göstermiş olduğu başarıyla, hem ülkenin güvenliğini sağlama hem de kalkındırma, insanların refah seviyesini artırma, ticareti geliştirme noktasındaki, esnaflara destek noktasındaki kararlılığımızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz."  


Geri Dön