25 / 04 / 2024

İmar çalışmaları ile geleceğin Meram'ını tasarlıyoruz!

İmar çalışmaları ile geleceğin Meram'ını tasarlıyoruz!

Belediye Başkam Fatma Toru, Meram'da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışması gerçekleştirdiklerine işaret ederek, "Bu çalışmalarımız, geleceğin Meram'ın bugünden tasarlanması anlamına gelmektedir" diye konuştu.



 Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Meram'daki mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi Belediye Başkam Fatma Toru, Meram'da 50 milyon metrekare alanda imar planı çalışması gerçekleştirdiklerine işaret ederek, "Bu çalışmalarımız, geleceğin Meram'ın bugünden tasarlanması anlamına gelmektedir" diye konuştu. AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe, "1 Kasım seçimleri sadece ülkemizin seçimleri değildir, aynı zamanda tüm İslâm âleminin, Türk dünyasının, Ortadoğu'nun ve mazlum coğrafyaların kader tayininin tarihinin gerçekleşeceği bir seçimdir" dedi. 


HALKIMIZDAN DESTEK SÖZÜ ALIYORUZ

Programda son konuşmayı yapan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret ederek, "Sahada geziyoruz ve vatandaşlarımızdan çok büyük destek alıyoruz. Halkımızdan, siyasi bir düşünceden daha öte ülkenin geleceği için bize destek olacağı sözünü almamız bizleri çok mutlu ediyor" dedi. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön