16 / 04 / 2024

İMO Bursa Şubesi Çelik Yapılar Uygulama Kursu düzenlendi!

İMO Bursa Şubesi Çelik Yapılar Uygulama Kursu düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından üyelerine yönelik “Çelik Yapılar Uygulama Kursu” düzenlendi. Kursta, yapı bileşenlerinin imalatı, iş akışı ve atölyelerde bulunan alet, makine ve malzemeler hakkında bilgi verildi...




İMO Bursa Şubesi tarafından üyelerine yönelik "Çelik Yapılar Uygulama Kursu" düzenlendi.  İnşaat Yüksek Mühendisi İlker Yılmaz Türker tarafından verilen kursta, yapı bileşenlerinin imalatı, iş akışı ve atölyelerde bulunan alet, makine ve malzemeler hakkında bilgi verildi. Kursun ardından uygulamalı eğitime geçen mühendisler, Oytaş Inşaat'ın çelik imalat atölyesine düzenlenen gezide, atölyelerdeki işleyiş ile kullanılan alet ve malzemeleri yakından görme fırsatı buldu. 


TİMSAH ARENA 

Atölye Çelik Sorumlusu İnşaat Mühendisi Erhan Çetin ve Atölye Sorumlusu Dursun Arslan'dan bilgi alan mühendisler, çelik çatı ve konstrüksiyon imalatının yapıldığı atölyede imalata yönelik kesme, bükme makineleri, plazma makinesi ve çalışma prensipleri ile gazaltı kaynak, tozaltı kaynak, elektrot kaynak ve boya işlemleri hakkında bilgilendirildi. Uygulamalı eğitimin ikinci ayağı ise halen yapımı devam eden Timsah Arena Stadyumu oldu. 

Proje sorumlusu İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Meral ve İnşaat Mühendisi Mesut Hüner tarafından ağırlanan mühendisler, inşaatta kullanılan mühendislik tekniklerini yerinden izleme fırsatı buldu. 



Bursa Kent




Geri Dön