24 / 04 / 2024

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti. Ziyarete, Şenel'in yanı sıra İMO Sekreteri Ali Aydın, Sayman Bülent Şahan, Yönetim Kurulu Üyesi Naile Peker, Recep Uzunca, Işıl Gürsoy Şengün ve Yavuz Yıldırım katıldı. İMO Denizli Şube Başkanı Şenel, tek liste ile gittikleri seçimde yeni yönetimi oluşturduklarını belirterek, Denizli'nin menfaati için Büyükşehir Belediyesi ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla el birliği içinde çalışacaklarını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetimi tebrik etti. 


"Yapıların denetlenmesi çok önemli" 


Büyükşehir Belediyesi olarak inşaat mühendislerine Denizli ve ülke menfaati doğrultusunda her türlü katkıyı sağlayacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Denizlimizdeki yapıların kalite ve görsel anlamda güzel olmasının yanında, kentimizin deprem bölgesi olmasından dolayı binaların doğru ve sağlıklı yapılması, ayrıca ciddi şekilde denetlenmesi çok önemli. İnsanlarımızın deprem hassasiyetinin giderilmesi için daha da özen gösterilmeli" dedi. İnşaat mühendisliğinin birinci derece deprem bölgesinde olan Denizli için önemli bir meslek olduğunu kaydeden Başkan Zolan, İMO'nun da önemli odalardan biri olduğunu işaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.



Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön