29 / 03 / 2024

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ziyarete Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont, yönetim kurulu üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seval Gebeş katılım gösterdi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mimarlar Odası seçimlerini kazanarak göreve başlayan Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Zolan sözlerini şu şekilde tamamladı: “Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah birlikte güzel işlerin altına imza atalım” diye konuştu. TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ise “İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığımızla güzel, faydalı toplantılar gerçekleştirdik. Katkı koyabileceğimiz şeyler varsa, Mimarlar Odası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” 
 
 


Geri Dön