25 / 04 / 2024

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.




İnşaat Mühendisleri Odası ülke genelinde 26 şubesi ile eşzamanlı olarak genel kurulunu gerçekleştirdi. Eskişehir Şubesi nin kongresi de dün gerçekleşen seçimle son buldu. İnşaat Mühendisleri Odası mevcut başkanı Bülent Erkul üyelerin güvenini kazanarak listeye tek aday olarak girdi ve yeniden başkanlık görevine getirildi. Erkul yönetim olarak göreve talip olduklarını belirterek şimdiden tüm meslektaşlarına ve Eskişehirlilere hayırlı olmasını diledi. Erkul, "Bizim demokrasi geleneğimizde başkan adayı diye bir şey yoktur, biz yönetim kurulu olarak göreve adayız. Ben mesleğimize, meslektaşlarımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 


Bülent Erkul Başkanlığındaki yönetim şu şekilde oluştu: Berrin Çiftçi, Cumali Niğdelioğlu, Deniz Kılıç, İlkay Kara, Hasan Selim Şengel, Anıl Asil, Ali Mertler, Murat Kağıtçı, Erman Acay, Oytun Gökten, Fadime Zengin, Fatma Nur Parlak ve Tayfun Toprak HM.


Bülent Erkul kimdir?


Eskişehir Yenigün Gazetesi 


Geri Dön