20 / 04 / 2024

İMO Heyeti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti!

İMO Heyeti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti!

İMO heyeti, Yerlikaya'yı ziyaret etti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri inşaat sektöründe yaşanan sorunlar konusunda bilgiler sundular.



İMO heyeti, Yerlikaya'yı ziyaret etti Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri inşaat sektöründe yaşanan sorunlar konusunda bilgiler sundular. Gaziantep Valisi Yerlikaya sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman bir araya geleceklerini ve bilgi alış verişinde bulunacaklarını ifade etti. 


Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret eden İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kentin sorunları ve inşaat mühendislerinin karşılaştıkları sıkıntılar konusunda bilgiler verdiler. Kentin en önemli sorununun imar ve trafik olduğuna dikkat çeken İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, bu konuda belediyelerle istişare içinde çalıştıklarını söyledi. Meriç Oda olarak Gaziantep'in her türlü sorununda elimizi taşın altına kaymaktan çekinmiyoruz. 


Bundan sonrada başta imar ve trafik olmak üzere inşaat sektörünün tüm sıkıntılarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Gaziantep'i yeşil alanlarıyla, sosyal donatılarıyla yaşanabilir bir kent haline getirmek için biz inşaat mühendislerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız dedi. 

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman görüş alışverişinde bulunacaklarını ve birlikte kentin sorunlarını çözmek için çalışmalar yapacaklarını belirtti. 


Gaziantep Güneş


Geri Dön