29 / 03 / 2024

Hendek Emlakçılar Derneği, İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti!

Hendek Emlakçılar Derneği, İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti!

Hendek Emlakçılar Derneği yeni Başkanı Emel Kasap ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan Emel Kasap, Başkan Püsküllü’ye kendini ve yeni yönetimini tanıtarak, faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.




Hendek Emlakçılar Derneği yeni Başkanı Emel Kasap ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti.Başkan Emel Kasap, Başkan Püsküllü’ye kendini ve yeni yönetimini tanıtarak, faaliyetleri hakkında bilgilendirdi. Emlakçılar derneğinin 101 üyesi olduğunu belirten Kasap, emlakçıların sıkıntıları hakkında da Başkan Püsküllü ile bir süre sohbet etti. Başkan Püsküllü, Hendek Emlakçılar Derneği Başkanı Emel Kasap’a ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Püsküllü, Hendek’in ciddi anlamda zengin olduğunu belirterek, “Hendek’in zenginliğinin ekonomiye de büyük katkısı vardır. bugün bakıyoruz Hendek’de birçok binalar yapılıyor. Bu binaların satışı da siz emlakçılar aracılığıyla oluyor. Büyüyen ve hızla gelişen ilçemizde, konut ihtiyacı da gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle yapılan konutlar hemen sahiplerini buluyor. Bu da ilçemiz için sevindirici bir olaydır, ticari canlılık oldukça ekonomiye katkı da artacaktır “ ifadelerini kullandı.


Geri Dön