26 / 04 / 2024

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İMO Kocaeli, MS Project Kursu düzenledi!

İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi.



İnşaat Mühendisleri Odası(İMO) Kocaeli Şubesi, oda üyelerinin iş hayatında süre ve maliyet kayıplarını önlemek için kullanılan, "MS Project ile Proje Yönetim Kursu" düzenledi. Dördüncü kez düzenlenen MS Project ile Proje Yönetim Kursu'na katılanlara, Makina Mühendisi İsmet Kocaman bilgi verdi. 


Kursta bir proje planının oluşturulması, verilerinin düzenlenmesi, biçimlendirilmesi ve uygulaması gibi konular işlendi. İsmet Kocaman, iş başvurularında artık mühendislerden proje yönetimi bilgisinin de istendiğini söyleyerek, MS Project Programı'nın proje yönetilirken kullanabilecek bir araç olduğunu aktardı. Şube binasında gerçekleştirilen seminerde Kocaman, Türkiye'de birçok firmanın yurtdışı ortakları bulunduğunu dile getirerek, bu fırmaların da her zaman planlı olarak ilerlemek istediğine dikkat çekti. Ayrıca bir proje planının oluşturulması, uygulanması ve iş hayatında yaşanan proje yönetimi deneyimlerini aktardı. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimlerden Sorumlu Doç. Dr. Utkan Mutman, üyelerden talep geldikçe MS Project ile Proje Yönetim Kursu'nu düzenlemeye devam edeceklerini aktardı. (Arif Bulut) İsmet Kocaman, katılımcılara MS Project Programı hakkında bilgi aktardı. 


Özgür Kocaeli


Geri Dön