19 / 04 / 2024

İMO Osmaniye Temsilciliği'ne Burak Keskiner seçildi!

İMO Osmaniye Temsilciliği'ne Burak Keskiner seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Osmaniye İl Temsilciliği seçimleri yapıldı. Başkanlığa 3. Kez seçilen İnşaat Mühendisi Cem Burak Keskiner, "güven oyu" tazeledi.



İnşaat Mühendisleri Odası Osmaniye İl Temsilciliği seçimleri yapıldı. Başkanlığa 3. Kez seçilen İnşaat Mühendisi Cem Burak Keskiner, "güven oyu" tazeledi. Keskiner, şahsına ve yönetim kuruluna gösterilen güvenden dolayı teşekkür etti. 


Temsilcilik binasında yapılan seçimlere tek liste halinde gidildi. Mevcut Başkan Cem Burak Keskiner'in başkanlığındaki liste 3. Dönem için oybirliği ile yeniden seçilirken, Temsilcilik yönetim kurulu üyeleri de Yemen Kavun, Ahmet Cingöz, Selim Burkay Var ve Gökhan Ateş'ten oluştu. İnşaat Mühendisleri Odası  Adana  Şube Başkanı Halil Çağdaş Kaya ile Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Berdan Dinçyürek'in de katılımı ile yapılan temsilcilik seçimine katılan inşaat mühendisleri, birlik ve beraberlik mesajları ile birlikte mesleki sorunlarını da dile getirdiler. 


CEM BURAK KESKİNER'İN TEŞEKKÜR MESAJI 


İnşaat Mühendisleri Odası Osmaniye İl Temsilciliğine yeniden seçilen Cem Burak Keskiner, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Toplantımıza katılarak mesleki sorunları açıkça dile getiren, çözüm yolları konusunda görüş beyan eden, güzel sözler ve iltifatları ile bizleri onore eden tüm meslektaşlarımıza yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca meslektaşlarımızın birlik ve beraberlik istekleri de bizleri son derece memnun etmiştir. Bizler de bu birlik, beraberlik ve mesleki sorunlara ait mesajları dikkate alarak yeni dönemde de yönetim kurulu olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Biz de basın olarak ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünü başarı ile temsil eden İnşaat Müh. Cem Burak Keskiner'i başarılı çalışmalarının devamı dileğiyle kutluyoruz. 




Hasan KILIÇ/Osmaniye Yurt


Geri Dön