26 / 04 / 2024

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilciliği genel kurul toplantısı yapıldı!

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilciliği genel kurul toplantısı yapıldı!

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilciliği'nin olağan seçimli genel kurul toplantısı 12 Aralık Cumartesi günü öğleden sonra Oda’da yapıldı.



DİVAN'A ABİ BAŞKANLIK ETTİ

Genel kurul toplantısının pan başkanlığı Ülker Abi'nin başkanlığında Ali Kara ve Gamze Çoban'dan oluştu. Faaliyet raporunun okunup oybirliği ile ibra edildiği toplantıda dilek ve temenniler bölümünde oda üyeleri tarafından çeşitli düşünceler dile getirildi. 


MİMARLAR DERGİ ÇIKARABİLİR

Divan Başkanı Ülker Abi, mimarların değişik alternatifler üretebileceklerini, en azından yılda bir defa bile olsa Oda’nın dergi çıkarabileceği düşüncesini dile getirdi. Sıradan gezi faaliyetlerinden bile dergi üretildiğine dikkat çeken Abi şöyle konuştu: "Bilindiği üzere Üniversite’de restorasyon bölümünü kurduk. Bu sırada bir talebinin gayreti ile 13 sayılık bir dergi çıkardık. Çıkarılacak dergiye sponsor bulunabilir. Ayrıca bizlere yakışır bir işin çıkması önemli. Ben koordine edebilirim. Ayrıca mimarlara özel sosyal, kültürel içerikli toplantılar da düzenlenebilir." 


"BİZE YAKIŞANI YAPARIZ"

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilcisi Süleyman Bircan, Afyonkarahisar'ın saklı kent özelliğinin artık bilinmeye başladığını, ellerinde güzel donelerin bulunduğunu söyledi. Çıkarılması olası bir dergi için kendilerine yakışır iş çıkarabileceklerini dile getiren Bircan, Oda’nın 144 üyesi bulunduğunu, pek çok güzel işin yapılabileceğini sözlerine ekledi. 


GÖREV DAĞILIMI 

MAZBATA ALININCA

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilciliği'nin seçim sonucu sandıktan çıkan asil yönetim kurulu üyeleri; Süleyman Bircan, Süleyman Bayar, Hakkı Aşçıoğlu, Şükran Taner, İsmail Efe oldu. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Gamze Çoban, Melike Alpay, Elif Ertürk, Abdullah Hocaoğlu, Beril Şahinoğlu seçildi. >> Burcu AYDIN'ın haberi


Afyon Haber


Geri Dön