29 / 03 / 2024

İmpomes aboneleri adına imar barışı için başvuru yapıyor!

İmpomes aboneleri adına imar barışı için başvuru yapıyor!

Türkiye’de 39 şehirde 130 ilçede 7500 gayrimenkulün takibini mülk sahipleri adına gerçekleştiren İmpomes, aboneleri adına İmar Barışı sürecini de yönetiyor.



Türkiye’de kısa bir süre önce başlayan ve milyonlarca binayı ilgilendiren imar barışı uygulamasından yararlanmak isteyen mülk sahipleri başvurularını yönetmeliğe uygun olarak gerçekleştirip, süreci takip ederek iskan sorunlarını çözmeye çalışıyor. 

Yönetmeliğin duyurulması ile birlikte, imar barışı kapsamına giren abonelerini uyaran İmpomes yöneticileri, oluşabilecek yoğunluğu önceden öngörerek dileyen müşterileri için başvuru ve süreç takibini gerçekleştirmeye başladı. 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan İmpomes Genel Koordinatörü Damla Kartalkanat, “İmpo İmar olarak bu yazılımı gerçekleştirirken, hak sahibinin karşılaşabileceği her türlü duruma karşı hem onları zamanında uyarmayı, hem de onların zamanında sürece müdahale edebilmesini düşünmüştük. Nitekim aradan geçen 7 yılda müşterilerimizin memnuniyetinden gördük ki başlangıçtan itibaren doğru yoldayız. Hatta onlar adına adeta mülk dedektifi gibi çalışırken, bir müşterimizin kendisinin bile haberinin olmadığı bir mirastan kendisini haberdar ettik. Bugünkü süreçte de belediyelerde doğal olarak yoğunluk oluşturmaya başlayan imar barışı ile ilgili süreç de bizler  açısından İMPOMES sisteminin ne denli sağlam bir zeminde faaliyet gösterdiğinin kanıtı oldu. Ufak iskan sorunları yaşayan abonelerimizi erkenden uyararak onlar için harekete geçtik. Dolayısıyla İmpomes müşterilerinin daha kolay barışmasını sağlıyoruz diyebilirim” dedi. 


Geri Dön