20 / 04 / 2024

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi 17 ayda tamamlanacak!

İmrahor Vadisi Millet Bahçesi 17 ayda tamamlanacak!

TOKİ tarafından Ankara'da inşa edilecek İmrahor Vadisi Millet Bahçesi için ihale düzenlendi. İhaleyi kazanan firma projenin inşaatına başlayacak ve 17 ayda tamamlayacak.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi'nin 193 bin metrekarelik ilk etab ihalesini düzenledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  TOKİ  konu ile ilgili yazılı açıklama yayınladı. Açıklamada, İmrahor Vadisi Millet Bahçesi'nin ihalesinin, dün 12 firmanın katılımıyla düzenlendiğini duyurdu.

Tekliflerin değerlendirilmesiyle ihaleyi kazanan firma projenin inşaatına başlayacak ve 17 ayda tamamlayacak. Projenin ilk etabı toplam 193 bin metrekare olarak inşa edilecek.

Bitki yoğunluğu ve peyzajıyla başkente yeni bir soluk getirmesi planlanan proje, bünyesindeki sosyal donatı alanları, yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak.

Ankara İmrahor Vadisi Millet Bahçesi, Eymir Gölü'nün alt kotundan başlayıp, Çankaya-Mamak Viyadüğü'nde yer alıyor. Girişlerin birkaç kapıdan yapılabileceği millet bahçesi bisiklet kiralama noktaları, gözlem kulesi ve kafeteryalar, Tarım Müzesi ve Pony Park, açık spor alanları, Mini golf-Bocce kiralama, amfi tiyatro, gölet, etkinlik köprüsü, Demokrasi Müzesi ve buz pistinden meydana gelecek.

Ankara Millet Bahçesi 18 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!


Geri Dön