19 / 04 / 2024

IMS, Dubai yerine Cidde'yi tercih ediyoruz!

IMS, Dubai yerine Cidde'yi tercih ediyoruz!

Dünya pazarlarında ülkemizi başarıyla temsil eden, proje yönetim şirketi IMS, CityScape’e katılmama konusuna açıklık getirerek kasım ayında Fransa’da yapılacak MAPIC fuarında piyasaya sunacağı yeni hizmet tanımını da Emlak Kulisi’ne anlattı...



Türkiye’nin önde gelen proje yönetim firmalarından IMS’in CityScape fuarına katılmaması, herkesi şaşırtmıştı. Yazarımız Tebernüş Kireçci’ye özel bir demeç veren firma yöneticileri, “CityScape Dubai, Körfez coğrafyasında ilk ofisimizi açtığımız 2006 yılından sonra, o pazarlarda bilinirlik yaratmak için katıldığımız bir fuardı. Ancak, özellikle Dubai’de hedef pazarımızın küçülmesi sonrasında, son senelerde Dubai yerine Cidde’yi tercih ediyoruz” dediler.


IMS Yöneticileri, öte yandan, her sene olduğu gibi bu sene de MAPIC ve MIPIM’e katılım planlarının olduğunu söylediler ve AVM’ler için yarı ömür modernizasyonu konusunda yeni bir hizmet hattı kurguladıklarını belirterek, “Hem Türkiye’de, hem de aktif olduğumuz Rusya başta olmak üzere birçok pazarda bu ihtiyaç süratle gelişiyor. Biz IMS olarak, küçük çaplı modernizasyonlardan yeniden geliştirmeye kadar geniş bir çeşitlilik gösteren ihtiyaçlar için, finansmanı, emlak danışmanlığı, geliştirme yönetimi dahil A’dan Z’ye hizmet veren bir servis geliştirdik, bunu da ilk defa MAPIC’te tanıtacağız, sizi de bekleriz.” diye açıklamada bulundular.


Geri Dön