20 / 04 / 2024

İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim!

İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim!

Nevşehir Kozaklı'da hayata geçen İnan Thermal Residence projesinde toplam 700 daire yer alıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler ömür boyu tapulu olarak satışa sunuluyor.



Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde yükselen İnan Thermal Residence 700 daireden meydana geliyor. Projede yer alan daireler devremülk sistemiyle satışa sunuluyor. 


Kozaklı İnan Thermal Residence 'ta devremülk fiyatları 7 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplamda 7 blok halinde inşa ediliyor.


İnan Thermal Residence Nevşehir devremülkleri ömür boyu hisseli olarak satışta. 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edilen İnan Thermal Residence Devremülkleri'nde  daire fiyatları 7 bin 900 TL den başlıyor. 


Fiyatları devre ve daire tipine göre değişiklik gösteren İnan Thermal'de fiyatlar 15 bin 900 TL'ye kadar ulaşıyor.  2 blokta inşaatı başlayan devremülk projesinin ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz imkanı bulunuyor.


İnan Thermal Residence Kozaklı projesinin Türkiye Finans Bankası ile anlaşması mevcut. Projede devremülk ödemelerinde dosya masrafı alınmıyor. 


İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim!

İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim numarası 444 32 64 olarak belirlendi. Proje dahilinde firma taksitlendirmelerinde de 2 bin TL peşinatla devremülk sahibi olunuyor.


Her blok altında bay termal havuz, sauna, bay-bayan Türk hamamı bulunan Nevşehir İnan Thermal, birçok çeşitli sosyal aktivite imkanlarına da sahip.


İnan Thermal Residence Adres : Emek Mahallesi Kaplıca Cad. No: 144 Kozaklı / Nevşehir


İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim:

Tel: 444 32 64

Web: inantermal.com 

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


Geri Dön