20 / 04 / 2024

İnanlar İnşaattan Eylülde satışa çıkacak 2 yeni proje! Terrace Mix ve Terrace Tema!

İnanlar İnşaattan Eylülde satışa çıkacak 2 yeni proje! Terrace Mix ve Terrace Tema!

İnanlar İnşaat tarafından biri Haramiderede hayat bulan Terrace Mix ve diğeri Halkalı Atakentte yükselen Terrace Tema olmak üzere iki yeni proje Eylül ayında satışa sunulacak...



1- 1.100 konutluk Terrace Mix!

Haramiderede yeni bir proje olarak İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen İnanlar Haramidere projesi toplam 1.100 konuttan meydana gelecek. Proje 2011 yılının Eylül ayında satışa çıkacak.

İsmi Terrace Mix olarak belirlenen proje, Torium Alışveriş Merkezi'nin arkasında yükselecek. 20 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan İnanlar Haramidere, karma kullanımlı bir proje konseptine sahip.

Ruhsatı alınmış olan Terrace Mix, toplam 6 bloktan meydana gelecek. 5 bin metrekarelik kısmı kiralanabilir alana ayrılmış olan bir AVM, apart dairelerden oluşan bir konaklama tesisi ve sosyal alanlar yer alacak.

B plus gelir grubuna hitap eden Terrace Mixde bir kısım daire deniz manzarasına sahip olarak konumlanacak. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri sunulacak.

2- Halkalı Atakentin yeni yaşam alanı Terrace Tema!

2011 yılının Eylül ayında satışa sunulacak olan Terrace Tema, Halkalı Atakentte yeni bir yaşam alanı yaratacak. Proje 30 dönüm arazi alanı üzerinde hayat bulacak.

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Tema, 28 ile 38 katlı 2 kuleden meydana gelecek. Kuleler de toplam 420 konut yer alacak.

İnanlar Atakent projesi, Mesa, Özsaya İnşaat ve  TOKİ  işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Temapark projesinin yakınında yükselecek.

 0.212.215 5454

www.inanlarinsaat.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön