20 / 04 / 2024

İncek BellaPais basın lansmanı 11 Mayıs'ta!

İncek BellaPais basın lansmanı 11 Mayıs'ta!

Türkiye ve KKTC’de 50 yılı aşkın tecrübesiyle özgün projeler hayata geçiren Barış İnşaat, Ankara İncek’te KKTC’nin turizm elçisi de olacak yeni bir konut projesi başlattı.



Barış İnşaat’ın son projesi, KKTC’nin güzelliklerini ve huzurunu başkente taşıyor. Adını Girne’nin dünyaca tanınan Bellapais köyünden alan ve “İncek'te bir Akdenizli” temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, mimarisinden peyzajına kadar KKTC’nin dünyaca ünlü BellaPais Köyü’nü tüm detayları ile başkentte yaşatacak ve tanıtımına katkı sağlayacak. 

“Yalnızca ev değil bir köy sahibi de olun” mottosuyla satışa sunulan İncek BellaPais Konutları, 3 adada toplam 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek. 

İncek BellaPais Konutları’nın KKTC üst düzey yetkililerin de katılımıyla 11 Mayıs Cuma günü (yarın) basın toplantısı gerçekleştirilecek. 

İncek BellaPais projesi toplamda 433 daireden meydana geliyor. Projede 18 ayrı tipte 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu İncek BellaPais'te fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Geri Dön