26 / 04 / 2024

İncek BellaPais projesi

İncek BellaPais projesi

Türkiye ve KKTC’de 50 yılı aşkın tecrübesiyle özgün projeler hayata geçiren Barış İnşaat, Ankara İncek’te KKTC’nin turizm elçisi de olacak yeni bir konut projesi başlattı.

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

BellaPais İncek fiyatları!

BellaPais İncek fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje 433 daireden meydana geliyor.

İncek BellaPais Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı!

Barış İnşaat'ın "İncek'te Akdenizli" temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 3 adada, 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanının yarısı sosyal tesislere ayrıldı.

İncek BellaPais basın lansmanı 11 Mayıs'ta!

Türkiye ve KKTC’de 50 yılı aşkın tecrübesiyle özgün projeler hayata geçiren Barış İnşaat, Ankara İncek’te KKTC’nin turizm elçisi de olacak yeni bir konut projesi başlattı.

İncek BellaPais 11 Mayıs'ta satışta! 330 bin TL'ye!

Girne'deki BellaPais köyünü Ankara'ya taşıyan Barış İnşaat, İncek BellaPais projesini 11 Mayıs'ta satışa çıkarıyor..

İncek BellaPais'te 300 bin TL'ye!

Ankara İncek'te Barış İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek BellaPais projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Mayıs ayında lansmanı yapılacak proje Kızılay’a yaklaşık 23 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

İncek Bellapais Konakları satış ofisi! 

İncek Bellapais Konakları satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Barış İnşaat imzası taşıyan Bellapais Konakları'nda toplamda 433 konut bulunuyor.

İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

100 bin metrekare yapı inşaat alanına sahip İncek Bellapais Konakları'nda 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 olmak üzere 18 tip ve farklı  büyüklüklerdeki daire seçenekleri sunuluyor. Peki İncek Bellapais Konakları ne zaman teslim?

İncek Bellapais Konakları'nda 300 bin TL'ye! Yeni Proje!

Nisan ayında lansmanı yapılacak olan Bellapais Konakları İncek projesi adını Kıbrıs-Girne'nin en güzel köyü Bellapais'ten alıyor..

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

İncek BellaPais projesi Haberi

İncek BellaPais projesi

Barış İnşaat’ın son projesi, KKTC’nin güzelliklerini ve huzurunu başkente taşıyor. Adını Girne’nin dünyaca tanınan Bellapais köyünden alan ve “İncek'te bir Akdenizli” temasıyla projelendirilen İncek BellaPais Konutları, mimarisinden peyzajına kadar KKTC’nin dünyaca ünlü BellaPais Köyü’nü tüm detayları ile başkentte yaşatacak ve tanıtımına katkı sağlayacak. 

“Yalnızca ev değil bir köy sahibi de olun” mottosuyla satışa sunulan İncek BellaPais Konutları, 3 adada toplam 105 bin metrekare inşaat, 30 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilecek. 

İncek BellaPais Konutları’nın KKTC üst düzey yetkililerin de katılımıyla 11 Mayıs Cuma günü (yarın) basın toplantısı gerçekleştirilecek. 

İncek BellaPais projesi toplamda 433 daireden meydana geliyor. Projede 18 ayrı tipte 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu İncek BellaPais'te fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor,...